D Smart Kampanyaları 2021, detaylı bilgi ve başvuru sayfası. D-Smart'tan evler için TV, internet veya ikisi bir arada kampanyalar. 2021 yılının en iyi kampanyaları yine D-Smart'ta. D-Smart 2021 Kampanyaları hakkında detaylı bilgiyi bu sayfada bulabilirsiniz. Aşağıdaki kampanyaları inceleyip hızlıca, online başvuru yapabilirsiniz.

Yıllardır en kaliteli ve ekonomik TV Paketleri ile sizlere hizmet veren D-Smart, 2021 yılında da hizmetlerine devam etmekt, geniş internet altyapısı ile de her eve ulaşmaktadır. D Smart 2021 Kampanyaları hakkında detaylı bilgi alıp kolayca inceleyip, hızlıca başvuru yapabilirsiniz. D-Smart, D-Smart İnternet veya D-Smart+İnternet Kampanyaları.

D Smart Kampanya 2021

D Smart Kampanyaları 2021

D-Smart Kampanya Bilgi ve Başvuru sayfası. D-Smart TV ve internet kampanyaları. D-Smart internet paketlerinde ev telefonuna ihtiyaç yok, telefonsuz internet paketleri, D Smart 2021 Kampanyaları ile karşınızda... D-Smart 2021 kampanyaları bilgi, başvuru ve destek...

Adsl hizmeti veya binanızında altyapı varsa Fiber İnternet bağlatabilirsiniz. İnternet paketlerinin yanında HD TV paketleri de her zaman olduğu gibi D-Smart ile evlerinizde. Standart ulusal kanallar, en seçkin belgesel kanalları, spor kanalları, sinema-film, dizi kanalları ile her zevke uygun içerik D-Smart'ta.

Aşağıdaki kampanyalarımızı inceleyerek, sizin için uygun olanı seçip başvunuzu hızlıca online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru yaptıktan kısa süre sonra müşteri temsilcimiz sizi arayarak kampanyalar hakkında detaylı bilgi verecek ve onayınızı alacaktır.

D-Smart TV Kampanyaları: D-Smart Hoş Geldin Paketi - D-Smart Aile Spor Paketi - D-Smart Film-Dizi Paketi - D-Smart Mega Paket
D-Smart İnternet Kampanyaları: Adsl, Yalın Adsl, Fiber İnternet

D Smart 2021 Kampanyaları